Чуо сам ових дана занимљиву теорију: Мушкарци којима је пенис мали или просечан, имају односе чешће од оних, који се могу похвалити величином. Знимљиво! Има ту неке истине. Ако ову теорију поткрепимо предрасудама, да Кинези и Индијци спадају у групу оних са малим и чињеницом да имају невероватан природни прираштај, доћићемо до закључка да је теорија тачна. Да ли сви Кинези и Индијци имају мали – не знам. Никада нисам уживо видео голог Кинеза, ни Индијца, а и немам жељу.

Нажалост, када размислим више сам уживо видео голих мушкараца него жена. У ствари, видео сам више голих мушкараца уживо, него што ће и једна просечна жена видети у свом животу. Само да напоменем да нисам уролог, нити било какав лекар. Хетеросексуално сам оријентисан. Па одакле ми такво искуство?! Одговор је врло прост: војска. У војсци хтео-не хтео, током заједичког туширања, човек може да види свашта. И да набије себи комплексе, али и да их излечи…

Него да се вратимо теорији. У свакој кући постоји кутија са алатом. У кутији поред разних клешта и жице, постоје и шрафцигери. Увек има неколико минијатурних за притезање шрафова, на оквиру наочара и мењање батерија на ручном сату. Не користе се често, али ваља их имати. Ако немате, нема везе,има комшија. Ни њему ни комшиници не требају често. Комшиници сигурно не треба нешто тако мало. Радо ће га позајмити. Има и оних великих шрафцигера који дужином прелазе 18 цм. За шта се они користе? Користе се за разваљивање. Њиме се разваљују врата, разваљује је запекла кантица са бојом,одваљују се врата на ормару, када се заглаве и слично. Ни ова алатка се не користи често. После њене употребе остају оштећења и проширене рупе. Знате и сами како је када покушавате, да досегнете у рупи скривен шраф,великим шрафцигером. Тешко улази –  посао се некако обави, а на отвараном предмету остаје да зјапи рупа. И то смањује употребну вредност великог.

Е сада, дођосмо до најчешће коришћених шрафцигера. То су они, који таман стану у руку и не штрче превисе из ње. Њих можете да завучете било где. Отварају и одвијају готово све. Могу се користити и за разваљивање запекле кантице са бојом, али ту треба много више труда. Могу се користити и за пробијање и бушење којекаквих рупа, ако немате шило. Кратко речено врло потребна и практична ствар. У кутији са алатом се налазе и кључеви. Најчешће коришћени је кључ број 13. Хм 13? Звучи познато? Према писању многих часописа, то је најчешћа дужина пениса. Иако сам био у прилици да видим, апсолутно ми није падало на памет, да друге људе јурим са метром или шублером у руци. Не знам да ли је тачно, то што пишу новине.

Знате ону причу, да што мушкарац има мањи пенис, вози већи ауто. Е па, ја возим сиећента. Нее, није то што мислите. Нисам имао пара низашта друго. „Научници тврде, да величина није битна. Жене ипак на то гледају лаички.“

By prase dragisa

prase kao pase niko na njega ne obraca paznju ali...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.