Министар Вербић је изјавио да ће се наћи неко други ко ће оценити ученике на крају полугодишта, ако то не учине просветари који су радикализовали своје протесте.

С обзиром на то да СНС располаже јако квалитетним интелектуалним кадровима који су своје скупо плаћене дипломе стекли на еминентним провинцијским универзитетима, Влади неће бити тешко да нађе алтернативу побуњеницима.

Српски језик – сви чланови СНС који имају функције портпарола на било ком нивоу, а знају све падеже, сва слова и прочитали су најмање три књиге у задњих тридесет година живота.

Енглески језик – сви чланови СНС који могу без читања превода да гледају и разумеју све Шварценегерове филмове.

Немачки језик – бивши гастарбајтери протерани из Немачке и Аустрије због рада на црно. Своје знање немачког могу документовати симултаним преводом швапских порнића. Чланови СНС.

Математика – сви чланови СНС који држе тезге на пијаци, а при обрачуну не користе дигитрон и, упркос  томе, никад не погреше.

Физика – сви чланови СНС који држе тезге на пијаци, а продату робу мере кантаром. Кантар ради на принципу полуге, а то је чиста физика.

Хемија – сви чланови СНС који су власници радњи за хемијско чишћење одеће.

Информатика – сви чланови СНС који по партијској директиви обављају функције интернет ботова остављајући хвалоспевне коментаре о СНС по интернету.

Биологија – ловци, пецроши или травари, чланови СНС.

Музичко образовање – све кафанске певаљке  и свадбарски хармоникаши, чланице и чланови СНС.

Историја – сви који су из СРС прешли у СНС. Од њих нема бољих стручњака за историју.

Географија – чланови СНС,  возачи аутобуса или камиона по иностраним линијама. Они су муње за географију.

Ликовно васпитање – сви молери, мајстори на гласу у својим срединама , чланови СНС који не молеришу, јевтиније од 4 евра по метру квадратном.

Грађанско васпитње – било који члан СНС који никада у животу у својој дневној соби није држао Шешељеву слику окачену о зиду и смејао се његовој фори о зарђалој кашики.

Психологија – конобарица /конобар или власник / власница биртије који су се током своје каријере наслушали свакојаких исповести пијаних гостију. Наравно, морају бити чланови СНС.

Толико од нас!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.