Мучи ме тежак проблем. Тишти ме неправда. Околина нема разумевања за мене.  Сви ви имате своја права. Можете да шетате са својим партнерима, али, не и ја са својим. Хомосексуалци су се инфилтирарли у све поре друштва. Основали су и којекаква удружења, невладине организације, а ја када бих са својим истомишљеницима изашао на светлост дана био бих оцрњен као најгоре зло.

Хомићи организују параде, стрејт људи организују масовна венчања И, мање више, сви показују отворено своју сексуалну опредељеност. Већина људи упражњава секс ноћу, јер им је тако лакше. Таман се фино кресну, па на спавање. Лепше се спава. А ја морам ноћу, да ме не би нико видео. Недавно сам се видео са пријатељем који има мало другачије склоности од већине људи. Сви ми волимо људска бића али он некако више воли животиње. Каже да су му овце најдраже. Заплете прсте у руно, па удри! И он се снашао како своју љубимицу да изведе у шетњу. Суботом шетају од куће до сточне пијаце и натраг. То му дође као нека парада. Поведе он још пар њих, па направи стадо, да не би био сумњив. Једном приликом је своју омиљену овчицу заклао за Ђурђевдан. Казе да је на сточној пијаци меркала неког овна. Шта ћеш, има нас свакаквих.

И тако, неко шета девојку на две ноге неко на четири! Добро! Моје не могу да шетају. Углавном су некако укочене и беживотне али ја их ипак волим. Да, драги моји, ја сам НЕКРОФИЛ! ПА ШТА?! И то стрејт. Не спопадам мушкарце, само ме жене занимају. Хоћу и ја своја права и да се моје опредељење избрише из регистра поремећаја личности. То није поремећај! То је мој избор! Никоме нисам нашкодио и никога не угрожавам! И све моје партнерке су биле пунолетне, неке чак и више пута! Што сам се определио за некрофилију? Па ко није пробао не може ни да зна! Мир и тишина, ни једна не џвањка, а сем тога, не трпим критику!

Као што видите, нисам ја настран па да спопадам животиње или особе истог пола, па опет, да некоме поменем свој избор био бих изложен осуди друштва И линчу. Хоћу своја права!!!!

Прасе Драгиша

By prase dragisa

prase kao pase niko na njega ne obraca paznju ali...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.