Јесте ли се, икада, запитали зашто су плочице у купатилу јако битне?

Сам дизајн плочица и боја фугни су јако битни, не само због хидроизолације и одржавања хигијене, него и због читавог човечанства!

У просеку здрав човек свакога дана проведе на вц шољи, бар, 5 минута. Они са проблемима са варењем проведу и нешто дуже. Шта тада радимо?

Неко чита хемијске саставе са разних флашица које можемо наћи у купатилима. Неко чита новине. Али, углавном, гледамо у плочице и фугне. За време гледања у плочице јављају нам се, често, којекакве идеје. Размишљамо, не само о томе да ли има још тоалет папира, него и да ли ћемо имати пара да платимо рату за кредит, за веш машину на којој нам стоји ролна итд. Ако нам пробава не ваља, а плочице и фугне су такође лоше, ту никаква добра идеја се неће јавити.

Највећи освајачи, нама познати, Турци и Римљани су одавно отишли одавде али нам оставише у наслеђе своја купатила и ћенифе. У тим лепим здањима су се рађале свакакве идеје: од освајања света до поезије. Ко ми не верује нека посети Виминацијум код Костолца, па нека погледа римско купатило са подним грејањем.

Запитајте се, да ли је свима нама лоше јер многи, ни данас, немају купатило, а пољски вц је и даље тужна свакодневица – ту нема ни плочица ни фугни. Само муве зује око позадине и нервирају. Нервозан човек не може ништа лепо да уради.

Прасе Драгиша

By prase dragisa

prase kao pase niko na njega ne obraca paznju ali...

2 thoughts on “Фугне”

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.