Чули сте за „емаскулатор“?

Емаскулатор је инструмент за обављање специфичне хируршке операције коју стручно зовемо кастрација. Народу је познатији и милији термин „штројење“.

То је алатка коју употребљавају ветеринари и ветеринарски техничари у обаљању ове племените радње. Захваљујући штројењу добијамо добро утовљене волове и вепрове и укусно месо ослобођено непријатних мириса. Уз то, као последицу кастрације, имамо тиху и мирну стоку.

Међутим, велика је штета по човечанство што је ова изузетна алатка намењена искључиво за коришћење у ветеринарству. Треба озбиљно размишљати о проширењу примене овог инструмента. Имамо један интересантан предлог који можда наиђе на одобравање грађана, а и законодавне и извршне власти.

Сведоци смо ужасних дешавања последњих година везаних за деловање одређних група људи које су у јавности познате као „педофили“ и „силеџије и силоватељи“. Такође, воде се непрекидне и бескрајне дебате о томе треба ли или не треба вратити на снагу смртну казну. Власт је ту у веома неугодном положају, јер „смерна“ Европа од нас тражи демократске и хумане законе према лоповима, нитковима, педофилима, убицама и силоватељима.

Ево начина да се угоди Европи! Нећемо враћати смртну казну, али могли бисмо да размислимо о увођењу кастрације за одређена кривична дела. За силовање и убиство, на пример, да одговарајућа казна буде кастрација и двадесет година робије. Мислим да би то било и демократски и хумано, како према породици жртве тако и према убици. Силоватељ ће добити дупло краћу затворску казну, а с друге стране, остаће без органа који га је довео до затвора. Постаће бољи човек. Па, ако кастрација од вепрова и говеда направи корисније животинје, сигурно ће и од силоватеља-убице начинити особу мирну и тиху као јагњенце.

Е, тада „емаскулатор“ добија на значају! Тада би  алатка за коју знају само стручњаци, постала предмет популаран и вољен од стране народа.

Емаскулатор би, у сваком случају,  радио са стопроцентном ефикасношћу! Као и до сада…

One thought on “Емаскулатор”

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.