Грађани Србије ће напокон, после вишевековне борбе за слободу и самосталност, моћи да одахну, а Бога ми и мало удахну.

Наиме, од 1. јула лета Господњег 2014. српски парламент ће на предлог и молбу Европске уније да уведе „пакетић“ законских мера о легализацији марихуане – мелема за напаћену душу и усахли мозак, што ће сигурно, ако не и 100%, повољно утицати на опште здравствено стање нације.

Ова вишенаменска благородна трава, моћи ће да се засади у саксији на балкону, у дворишту, како кућном тако и школском, у паркићу и на сваком другом месту где је плодно тле.

Док у Скупштини трају преговори да ли ће „градско зеленило“ да се стара о неговању и заливању ових биљака на јавним површинама, како би и држава учествовала у оздрављењу, буђењу и освешћивању народа, грађани већ слободно могу да врше припреме за примену новог закона и опојне биљке са благотворним дејством.

Експерти из ботаничке области кажу да ће легализација марихуане смањити стопу криминала, повећати број туриста и излечити бројне зависнике од цигарета и алкохола. Настаће, једном речју „рај“. Људи у Србији ће тек тад схватити шта је цивилизован, европски живот, препун разумевања, мира, топлине и доброте, без свакодневних трзавица, патњи и секирација.

Чак ни новац неће представљати проблем. Једноставно, живеће се како и доликује једном божанском народу – божански. Још када би закон ступио на снагу који дан раније, нпр. 28. јуна на Видовдан, сигурно би се добро „примио“ с обзиром на српски верски и историјски значај тог датума на путу ка слободи. Чисто онако, због симболике.

By german

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.