Драги грађани,

Имам част да Вам данас представим све погодности чланства у нашој политичкој партији. Друга политичка странка ће вам можда дати много али не колико ми.

Погледајте наше промотивне пакете:

Постаните члан наше странке уз пакет „ПОСАО ЕКСПРЕС“

Немате своје мишљење? Често се осећате усамљено и изоловано од људи? Несрећни сте? Немате посао? Онда је наша странка право место за вас!

Од портира, секретарице па све до председника странке, сви радимо у вашем најбољем интересу! Не бојте се, дођите!

Драги грађани, не пропустите јединствену зимску понуду- уколико се учланите до првога фебруара у једну од владајућих партија, добијате гратис посао за вас и вашу супругу!

Јер упамтите- ми смо ту због вас!

Уколико при том будете послушни и вредни и гласате по нашој савести, добићете врло брзо право на куповину стана на кредит који ће вам омогућити директно држава.

Желите сигурност? Бољу будућност за вашу децу? Учланите се!

Која је вероватноћа да ћете регуларним путем добити посао у струци? Један према милион. Која је вероватноћа да ћете преко наше странке добити добро плаћен посао у струци? Један напрема један.

Шта чекате? Неке прилике се не смеју испуштати. Учланите се сада, сутра је можда већ касно!

Узмите учешћа у раду страначких органа уз пакет „ОСТАВИТЕ САВЕСТ КОД КУЋЕ“

Уколико сте већ чланови а осећате да нисте добили оно што заслужујете, дођите у канцеларију неког од наших функционера и све ваше молбе биће услишене. Потребан је само један, и то ваш глас за обострани спас!

Уколико купите наш пакет „САВЕТНИК САВЕТНИКОВОГ САВЕТНИКА ЗА ПОШУМЉАВАЊЕ ОПШТИНСКОГ ПАРКА“ за јединствену цену од 999 неморалних радњи и 266 гласања по нашим упутствима, ова јединствена и уникатна понуда може бити само ваша!

Можда припадате оној групи чланова која жели добро плаћено место у државној управи без икаквог конкретног задужења? Ништа не брините, и на вас смо мислили! Ми ћемо преузети бригу о вашем запослењу!

Имате средњошколско образовање, а одувек сте желели да радите у државној служби на одговорној и захтевној позицији? Будите без бриге, јер ми смо ту да вас запослимо! Запослимо наше, не њихове, одувек је био наш победнички мото.

Зашто бисте се замарали размишљајући о томе за кога ћете гласати и кога бисте подржали? Уместо што читате програме кандидата, дођите до наше централе, и ми ћемо све смислити за вас!

Јединствена понуда! Само овога месеца! Уколико немате одговарајуће образовање за одређено радно место, не брините, ваш глас- наш спас!

Део плате ћете, логично, као захвални чанови давати странци, то јест, нама, вашим функционерима.

Напредујте у странци уз пакет ПРОДАЈ СВОГ ПРИЈАТЕЉА ЗА ФУНКЦИЈУ

Уколико мислите да је дошао на вас ред, да ви мало делите написане цедуље новим члановима, преузмите иницијативу и докажите да сте достојни функције у нашој партији! Закажите састанак са нашим функционерима и одмах ћемо се договорити!

Дружили сте се са неким функционером приватно и желите да га замените? Покажите да сте лојалнији од њега! Одмах почните са мукотрпним радом на стварању имиџа потпуно лојалног члана на кога се виши функционери могу у потпуности ослонити.

Уколико покажете да сте кориснији од неког другог или поуздано знате да је ваш пријатељ, функционер, оговарао председника странке, црно му се пише! Вама не. Док једном не смркне, другом не сване. Одувек смо волели оне који нас воле још и више, а свој џеп највише.Само преостаје да се пријатељу закунете у вечно пријатељство и да на првој наредној седници његовог одбора чланове окренете против њега и смените га.

Тада ће вам пут ка врху бити у потпуности отворен!

Учланите се из правих разлога уз пакет ИДЕЈЕ СУ ПРОШЛОСТ- ФИНАНСИЈСКИ ИНТЕРЕСИ СУ СВЕТЛА БУДУЋНОСТ!

Постоје у нашој странци и људи који се нису учланили ради божанствених понуда и пакета на попусту. Додуше, таквих људи је све мање пошто свесрдно радимо на смањењу њиховог радног елана. Нема места за простодушне и високо моралне! Та таквима није место у политици!

Најтеже је таквима објаснити да нико у странци, осим самог председника, не верује у политику која се спроводи, а још мање у способност својих колега да изврше промене у земљи када дођу на власт.

Једноставно, сви се врло добро познају и знају да се страначки кадрови деле на две струје: неспособни и незаинтересовани, од којих су и једни и други способни да функције искористе како би обезбедили себе, породицу, унуке и праунуке.

Немојте доћи са заблудама! Наде и веру у промене оставите код куће! Дођите зарад свог џепа!

Политика се ионако не креира у Србији.

Будите слуге народа уз пакет НАРОД ЈЕ ТУ РАДИ НАШИХ ФОТЕЉА

Уморни сте да вас константно упозоравају на прекорачење брзине, ниподаштавају, провлаче по судовима, и не желе да вашем детету упишу незаслужену петицу уместо заслуженог кеца? Дођите код нас и све ће ускоро бити по вашој вољи!

Државни аутомобили, народне паре, договори са тајкунима, летовања у Кушадасију и обилазак пирамида, путовања по европским престоницама…и све то о народном трошку. Левом руком за буџет, десном за амбасадора- тако изгледа наша национална борба! Србија се сагињати неће, али ми богме хоћемо, колико год треба!

Не будите луди, градите политичку каријеру, то је најперспективнија каријера у Србији! Ако будете довољно упорни, лукави и бескрупулозни, ускоро ћете бити недодирљиви! Иза вас ће остати само пустош у буџетској каси и гомила бивших пријатеља. Народ ваља образовати и приближити свету! То је наш друштвени задатак!

Вежбаћемо стезање каиша. Стезаћемо све док се народ не побуни. А пошто се неће побунити, нема бриге- ето зашто је политика најсигурнија, најберићетнија и најпросперитетнија делатност у Србији; овом народу никада није доста!

Учланите се због демократског потенцијала наше странке уз пакет ИЛИ ЋЕ БИТИ КАКО ЈА КАЖЕМ, ИЛИ НИКАКО

У нашој странци се негује демократски дијалог који желимо да пренесемо на целу државу. Наиме, наши демократски потенцијали су огромни! Не само да је дозвољено, него је и пожељно да већина ћутолога казни узурпатора слободне речи и мисли искључењем из партије. Јер, ипак, већина се мора поштовати, не може појединац искакати из колосека!

Не може он да мисли, има оних којима је та операција дозвољена! Уколико дође до страначких избора, демократско право сваког одбора је да предложи свог кандидата, као што је и демократска обавеза да одбор пораженог кандидата буде распуштен. Одбор се мора казнити за пример осталима!

Кандидати могу бити сви, али победници само они које председник унапред одреди. Зна се ко, како и за кога мора да гласа. Уколико се, не дај Боже, догоди да резултати не иду на руку председничким жељама, гласање се понавља или се волшебно појављују нови гласачи који изгледају исто као стари, а гласају по двадесет пута.

Мада, могуће је уложити жалбу дисциплинској комисији коју саставља сам председник. Уколико жалба буде усвојена, а председник је аминује, гласање се понавља. Крајње демократски.

Добро дошли у нашу организацију! Промене само што нису почеле.

Купите још један новчаник!

By midakg

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.