Лечење еректилне дисфункције

Врло непријатна болест. Мушкарци оболевају, а жене пате због ње. Али, свему има лека. Осим традиционалне методе лечења медом и орасима, може да се примени и стајање у Најдановим круговима, али и још много метода лечења. Пре било које методе треба обавити детаљна испитивања. Баталити партнерку неко време и видети да ли је ваш понос постао као и ваш пас: На газдарицу неће ни да дигне главу, а комшиницу би искидао. Ако је кучећи симптом у питању, лечење је једноставно. Потребно је само да укључите машту. А, на крају крајева, папирне кесе су јефтине. Међутим, ако неће да дигне главу ни на комшиницу, е онда је вероватно на вас бачен урок! Не, нисте стали у мртвачку воду, нити је узрок купање зими. У питању је најгора враџбина од свих!  Када неко заборави да плати рату кредита, банка аутоматски активира клетву коју је смислио врач са Јамајке. Нећете моћи да задовољите ни себе, ни жену, док не платите све што дугујете. У суштини сам механизам деловања ове клетве је једноставан. Ви нисте код куће, банка зове, жена се јави на телефон и проследе јој проклетство путем жица у њене уши. Када дођете кући, жена почиње са дерњавом:”Шта ти мислиш? Да нам узму кола? Да идем пешака? Е, па неће моћи! Створи паре и плати… џвањ, џвањ, џвањ…” То, наравно, доводи до фрустрација и смањења сексуалне жеље. Најбољи лек је кредит за рефинансирање кредита са могућношћу добијања и кеша. Кешом купите жени нешто лепо и све ће бити како ваља. У случају да је банка активирала клетву због кашњења са отплатом кредита за рефинансирање – нема вам спаса! Откопчајте шлиц-када је покојник у кући врата су широм отворена.

Скидање високе температуре

Мало ко ће посегнути за туширањем када има високу температуре, иако је то најлогичнији начин хладјења. Висока температура је најчешћа зими, а ко се зими купа-готов је!  Зато има прегршт начина лечења ове бољке које не укључује воду. Стављање облога од кукурзног брашна и сирћета на ноге, мазање табана сенфом, увијање у 5 јоргана и два ћебета док човек не прокува. Ово последње је некако и логично, јер када човек који већ носи 15кг терета буде оптрећен са још 30кг и буде тако остављен 2 сата осетиће невероватно олакшање када му се скине 28 кг. Имаће утисак да је потпуно растерећен. Тако је и са јорганима. Када некога коме је вруће умотате у 5 јоргана и два ћебета и пусите да кључа, осетиће невероватно олакшање када му те јоргане скинете. Није здрав, али ни луд да призна да му је лоше, па да опет буде умотан.

Лечење луком и медом

Скувати две главице лука и једну јабуку. Када омекшају испасирати и помешати са медом да се добије фина ароматична каша. Ово се узима по једна супена кашика на сваких сат времена против кашља. Рецепт је истинит. Смрди, а верујем и да је грозног укуса. Да је мене неко хтео да лечи тиме, вероватно бих престао да дишем само да се не закашљем, јер ко кашље мора да једе кашицу.

Лечење камена у жучној кеси

Ово је такође истинит рецепт, а не плод моје маште. Кога боли жуч тај треба да пије прву јутарњу мокраћу супрасне крмаче 7 дана, па да направи седам дана паусе, па још једном. Ефекти овог начина лечења су ми непознати, а његови корисници јесу, али им нећу наводити имена из разумљивих разлога.

Као што видите, лекари нам и нису много потребни. Ко је малокрван-тај ће пити чај од куваних шрафова, кога муче хемороиди-тај ће уместо папира користити шмирглу… Можемо ми сами да се лечимо. Само треба пустити машти на вољу и пазити да се не поубијамо лечењем,а ако додје до тровања и повраћања-Па, шта? То се организам чисти. У сваком случају, у здравом телу здрав и дуг!

Прасе Драгиша

By prase dragisa

prase kao pase niko na njega ne obraca paznju ali...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.