… ми ћемо, опет, најебати и то због фудбалске утакмице са Албанијом.

Прво ће, пре утакмице, Савет НАТО-а упутити захтев Фудбалском савезу Србије да се током утакмице сви наши играчи повуку у наш шеснаестерац и да из њега не излазе, као и да изују копачке и лопту шутирају босим ногама. Ако одбијемо захтеве НАТО-а, опет ће нас спопасти анђели.

Ми ћемо, нормално, прихватити услове НАТО-а јер је он наш партнер и пријатељ.

Албанци ће „шверцовати“ играче, па ће у екипи бити и оних који немају албански пасош, али ће насртати као луди. Биће лако препознатљиви по дугим брадама и узвицима „Алах акбар“ кад год дају гол.

Правду на утакмици неће делити судијска тројка, него Верификациона мисија. Њен задатак ће бити да казни сваки наш фаул и евентуално излажење наших фудбалера ван нашег шеснаестерца.

Медицинску помоћ неће указивати лекари специјалисти спортске медицине, него форензичари из западних земаља. Они ће утврђивати колико су тешке повреде албанских фудбалера настале непрописним стартовима наших фудбалера. Сваки прекршај наших фудбалера који је у супротности са Женевском конвенцијом биће строго кажњен.

Утакмицу нећемо завршити са свих једанаест играча. Сигурно ће их бити мање. Водиће се као нестали и нико неће знати шта је са њима. Незванично ће кружити прича како су задњи пут виђени како улазе у неку жуту свлачионицу, али нико неће за то изнети неки чврст доказ, а држава ће имати преча посла, него да се тиме бави.

На почетку утакмице наши ће се придржавати обећања НАТО-у. Међутим, како време буде одмицало и Албанци буду све агресивнији и безобразнији, наши ће попиздети, изаћи ће из шеснаестерца, набиће им декаду голова и фаулираће сваког Албанца, барем, по једанпут. Повешћемо са десет разлике. Верификацина мисија ће на кратко прекинути утакмицу и извршити увиђај . Утврдиће чињенично стање и послати извештај НАТО-у. Анђео ће запрпошати крилима и ми га најебасмо као ’99.

Да бисмо искукали прекид бомбардовања, пристаћемо да се Албанији призна победа, резултатом 3:0 и они ће отићи даље, а ми ћемо остати да се стидимо што смо уопште покушали да пружимо отпор. Наравно, селектор и капитен ће бити изручени Хашком суду и биће осуђени на најмање 25 година тешке робије.

И од тада ће у Србији престати да се игра фудбал.

Зато, ја предалжем да ми унапред предамо ту утакмицу Албанцима и да не тражимо гњурца крај Мораве. Ако смо потписали Бриселски споразум и предали Космет, шта је једна утакмица у односу на то? Ман’ се, брате, ћорава посла!

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.