Судови (посебно у нашој отаџбини) су места где лустриране и реизабране судије деле правду међу безвољним становништвом. А, правда се дели као кад млада баца бидермајер: окрене дупе онима који га прижељкују и баци га преко главе. Па, коме улети у руке, тај нека цичи од среће.

Пре неколико дана, у Вишем суду у једном граду је изречена казна затвора у трајању од четири и по године шездесетједногодишњем монструму који је у задње две године више пута обљубио дванаестогодишњу девојчицу.

Обљуба? Не бих знао да је дефинишем, али по мојој сељачкој логици, то је еуфемизам за силовање, приликом кога се жртва не опире и не пружа отпор, јер је паралисана страхом. А, понаша се тако зато што је још дете.

И тако маторо чудовиште добије „заслужену“ казну… Ако мислите да је јевтино прошао, помножите четири и по године са 365 дана, па са 24 сата, па са 60 минута… Ако све то помножите још и са 60 секунди- заплакаћете се над судбином јадног манијака.

Монструм ће провести у затвору 141 912 000 секунди! Е, тако му и треба!

Браво за државу!

Свака част!

Држава је још једном показала да са њом нема зајебанције и да се манијацима само кастрација не исплати, а да свака друга ненормалност и монструозност доноси више ужитка него последица, по онога ко је упражњава.

Баш лепо…

А, с друге стране, жене баш и не воле да их неко силује, па прибегавају различитим начинима да покваре планове манијацима.

Један од најчешћих женских стратегија је ношење са собом сузавца у спреју (купљеним „на црно“), па кад манијак насрне, оне га једним прецизним хицем из бочице часте бесплатном инхалацијом и испирањем очију сопственим сузама.

Драге моје даме, госпође и госпођице, то што ви радите је незаконито и кажњиво! Спреј сузавац се по закону третира као гасно оружје и за његово поседовање се може добити и до 5 година затвора- пола године више него ово маторо чудовиште које је обљубило девојчицу од дванаест година. Ако ми не верујете, проучите Закон о оружју и муницији, па реците да ли вас Задружни коњ лаже.

То што сте до сада кршиле закон, правићемо се да нисмо знали, али држава очекује од Вас да поштујете њене законе и да баците те ваше сузавце у најближи контејнер.

Како Вас није срамота?

Идете улицом наоружане!

И то још хемијским оружјем, као да сте терористи!

Шта ви мислите?

Да је ово Дивљи запад?

Е, тако неће моћи!

Ово је правна држава!

Нема зајебанције!

’Ајд’, лаку ноћ! Ко може, нека спава… Али, прво проверите да ли сте закључали врата  и прозоре…

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.