Некоме је Хаг мио и драг. Некоме је Хаг као црни враг. Некоме је Хаг – никад, или САД. Некоме је Хаг трућ, трућ и бла, бла. За неког је Хаг као кућни праг. За неког је Хаг ко на торти шлаг. За неког је Хаг ко рођени брат. За неког је Хаг потуљени рат.

Некоме је Хаг плата, кола, стан. Некоме је Хаг одличан план. Некоме је Хаг остварени сан. Некоме је Хаг јасан као дан. За неког је Хаг лепи, стари град. За неког је Хаг – дођеш стар, одеш млад! За неког је Хаг магистарски рад. За неког је Хаг сигуран траг.

Некоме је Хаг као Стари сват. Некоме је Хаг као корак лак. Некоме је Хаг ко светлости зрак. Некоме је Хаг као поглед благ. За неког је Хаг просјачки штап. За неког је Хаг преклани врат. За неког је Хаг класичен шах-мат. За неког је Хаг и чемер и јад.

Некоме је Хаг пепео и прах. Некоме је Хаг трепет и страх. Некоме је Хаг као света смак. Некоме је Хаг као магле крак.

За неког је Хаг Хад. За неког је Хаг хлад. За неког је Хаг – шта ћемо сад? За неког је Хаг тимски рад. За неког је Хаг духовни блуд. За неког је Хаг големи труд.

За неког је Хаг ово-оно, па туц-муц. За неког је Хаг бум, бум па пуц, пуц.

За неког је Хаг рачун у банци. За неког је Хаг судија Латанци. За неког је Хаг спалим ти га мајци! За неког је Хаг окови и ланци.

За неког је Хаг завера Масона. За неког је Хаг сладак ко бомбона. За неког је Хаг тек новински стубац. За неког је Хаг – Пушите ми кувац!

Некоме је Хаг сарадња, сарадња! Некоме је Хаг друштвена изградња. Некоме је Хаг – О Боже, помози! Некоме је Хаг оспице на кожи. Некоме је Хаг да на Хаг се ложи.

Аутор овог текста је наша читатељка Љикс

One thought on “Хаг – прича у стиху”

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.